Herczku Ágnes Zenés emberszabás címmel énekelte el Lackfi János verseit

Budafok-Tétény önkormányzatának delegációja, Zugmann Péter alpolgármester vezetésével február közepén, a helyszínen ad át tartós élelmiszer adománycsomagokat a mezőkaszonyi iskola vezetésének, illetve az iskola leginkább rászoruló diákjainak. A rendkívül hideg, téli időszakban még inkább elkel a segítség, lehetőségeikhez mérten adományozzanak.

„Mindenki fontos!” – Ilyenkor, a nagy hidegben különösen fontos az összefogás: segítsünk a rászorulókon!

2. fokozatú figyelmeztetést (NARANCS) adott ki Pest megyére az ónos eső miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat: tartós (több órás) ónos eső várható. A várt csapadékmennyiség itt meghaladhatja az 1 mm-t.

Esztergályos Cecília Jászai-díjas, kiváló és érdemes művész a Maud és Haroldban játszik a Klauzál Házban, a Bujtor István Terem színpadán

Január 28-tól, szombattól várhatóan február 26-ig több budai villamosjárat déli vonalszakaszán pótlóbusz jár a budafoki villamos-kocsiszín 2016 nyara óta zajló, 2017 közepéig tartó felújítási munkái miatt – tájékoztatott a BKK.

Ha nyert, nem Ön fizet! – hívja fel a figyelmet a megtévesztő körülményre a rendőrség. Az utóbbi időszakban több olyan bűncselekmény ügyében indult büntetőeljárás, melynek elkövetési módozata az volt, hogy a sértetteket telefonon keresztül azzal a legendával ejtette tévedésbe az ismeretlen elkövető, hogy nyereményjátékban kisorsolták nyertesként és a nyeremény átvételének feltétele, hogy pénzt töltsenek fel különböző telefonszámokra.

Sportolóink szerint Magyarország képes lehet az olimpia házigazdájaként is helytállni

Fontos esemény lesz idén Budafok-Tétény életében a Kerület napja június 21-én

Régóta nem regisztráltak ennyi újszülött gyermeket Budafok-Tétényben