Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatal Budapest XI., XXI. és XXII. kerület meghatározott részein a korábban a PE-06/ÉÁO1/00148-3/2017. ügyiratszámú határozatával elrendelt védőkörzet és megfigyelési körzetet a PE-06/ÉÁO1/00148-5/2017. ügyiratszámú határozatával 2017. február 04. napján feloldotta.

Harmadik alkalommal rendezte meg a Nagytétényi Polgári Kör az Igánc-napi fáklyás sétáját, mely február 5-én a Szelmann Háztól indult. Az érdeklődők fáklyákkal, mécsesekkel a kezükben sétáltak végig Nagytétény utcáin és álltak meg egy-egy épület előtt.

Soproni Kiss Sándor festőművész, tanár

Nógrádi Gábor, az egyik legkiválóbb ifjúsági regényíró, a Gyermekrablás a Palánk utcában és a PetePite szerzője a Vén Emil Galériában

Két közvéleménykutatás is készült 2016-ban az önkormányzat felkérésére, egyik a budafok-tétényi fiatalok közügyekkel kapcsolatos véleményére, a másik a felnőtt lakosság kerületi identitástudatára, a helyi fejlesztésekkel, beruházásokkal kapcsolatos véleményére, médiafogyasztási szokásaira kérdezett rá.

A következő ingyenes nap február 9-én lesz a kerületieknek a korcsolyapályán, ahol 17 órától ingyenes ovis kori oktatást tartanak a gyerekeknek a KSI hokisai.

A Várszegi Pincészet ifjú borászát is jelölték a Gál Tibor emlékdíjra.

Az akció bebizonyította, hogy igen népszerű lenne egy állandó jégpálya is a kerületben

A 2017. január 31-i, keddi mérési eredmények ma hajnali értékelése alapján még indokolt volt a tájékoztatási fokozat fenntartása. A mérési eredményeken túl a szálló porra vonatkozó tájékoztatási fokozat elrendeléséhez, vagy megszüntetéséhez az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése is szükséges.

Történelmi tizenegyest adott meg Japánban a kerületi futballbíró