A magyar kormány évek óta két lépéssel a világ előtt jár, és erre joggal lehetünk büszkék - mondta Bayer Zsolt a Savoyai Kör vendégeként.

A csángó magyarságot támogató rendezvényen ismét részt vettek a kerület vezetői

Interaktív élménykiállítás a Piactéren, melyet a nézők „deportáltakká” válva egy dramatizált folyamat részeseként járhatnak végig.

Sajnos ismét visszaélnek az önkormányzati intézmények nevével: a napokban egy szélhámos a Szociális Szolgálat nevében idős emberek lakásába próbált bejutni, adatfelvétel címén.

Alapvető élelmiszereket, édességet és ruhaneműt is tartalmaztak azok az egységcsomagok, amelyeket a kaszonyi iskola leginkább rászoruló tanulói kaptak. Zugmann Péter alpolgármester a delegáció vezetőjeként egy új színes nyomtatót is átadott testvértelepülésünk iskolájának.

A Promontor Televízió klub vendége volt Szarka Tamás

Bűvészet, mágia, varázslat, illúziók. Amióta világ a világ, mindenki szeret néhány percre hinni a csodákban, elképedve nézni olyan dolgokat, amelyek minden bizonnyal lehetetlenek, és mégis vannak olyan előadók, akik képesek erre.

Idegenben 4-1-es győzelmet aratott a Budafoki MTE a Ferencvárosi TC II. csapata fölött

A tervezett beruházás célja a Kelenföld – Százhalombatta vonalszakasz vasúti pálya és kapcsolódó létesítmények korszerűsítése.

Budapest vezetése továbbra is számít a fővárosiak, illetve a fővárosba gépjárművel közlekedők együttműködésére abban, hogy a szmoghelyzetek kialakulása, súlyosabb esetekben a korlátozó intézkedések bevezetése elkerülhető legyen.