keresett cimke:


Találat a programok között
Találat a hírek között

Találat a hírek között (max. 50 találatig)

2013-08-06

Nagytétény központ

Új könyvtárat, közösségi- és gazdasági szolgáltató házat, valamint kulturális központot kapott Nagytétény

10 000 új kölcsönözhető könyv, 350 új négyzetméter induló vállalkozásokat segítő helyiség és 1830 új négyzetméter kulturális befogadó tér.

2013-08-06

Nagytétény központ

Helytörténeti séta a nagytétényi komplex beruházási projekt fő állomásain

Nagytétényben több mint egymilliárd forintos beruházás eredményeként közterületek újulnak meg

2013-04-12

Nagytétény központ

Miniprojekt pályázat - 2013

Budafok-Tétény, Budapest XXII. kerület Önkormányzata pályázatot hirdet a "Nagytétény központ komplex rehabilitációja" c. városrehabilitációs projekt keretében elkülönített programalap felhasználásával megvalósuló miniprojektek támogatására.

2013-04-12

Nagytétény központ

Frisbee-karácsony Nagytétényben

Ajándékcsomaggal és ünnepi műsorral kedveskedtek a rászoruló családoknak a nagytétényi Nagyboldogasszony Plébániatemplomban 2012. december 23-án.

2013-04-11

Nagytétény központ

Régészeti leletek Nagytétényben

A Nagytétényi Helytörténeti Kör bejárást szervezett a régi mozi helyén zajló régészeti feltárások megtekintésére. A 2012. decemberi eseményen a Promontor TV kamerája is jelen volt.

2013-04-11

Nagytétény központ

Gőzerővel dolgoznak a nagytétényi projekt több területén

Zelenák Sándor, a projektmenedzser Budafok -Tétényért Városfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatója számolt be a projekt munkálatairól a Promontor TV stúdiójában.

2013-04-10

Nagytétény központ

Fejlesztések Nagytétényben

Ledniczky Sándor önkormányzati képviselő a Promontor TV stúdiójában beszélt a nagytétényi rehabilitáció fejlesztésiről.

2013-04-09

Nagytétény központ

Látóhatáron a helytörténeti gyűjtemény

Zugmann Péter alpolgármestert a Promontor TV stábja kérdezte a Nagytétényben megvalósuló helytörténeti gyűjteményről.

2013-04-08

Nagytétény központ

Újjászületik Nagytétény városmagja

Az elmúlt évtizedek legnagyobb városfejlesztése kezdődik Nagytétényben. Az egymilliárd kétszáz millió forintra rúgó beruházással az egykori mozi helyén új kulturális központ épül, felújítják és bővítik a Szelmann-házat, a régi zsinagóga pedig könyvtárnak ad majd helyet.

2013-04-07

Nagytétény központ

Miniprojekt pályázat

Budafok-Tétény, Budapest XXII. kerület Önkormányzata pályázatot ír ki, melynek célja, hogy a Nagytétény területén működő vagy Nagytétényben is aktív, kerületi székhellyel rendelkező nonprofit szervezetek forráshoz juthassanak olyan rendezvények, események megszervezéséhez, amelyek a "Nagytétény központ komplex rehabilitációja" projekt területéhez, tematikájához közvetlenül kötődnek.

2013-04-07

Nagytétény központ

Miniprojekt civil szervezeteknek

Haász Orsolya, az önkormányzat programszervező referense a Promontor ?TV stúdiójában adott tájékoztatást a nagytétényi komplex városrehabilitációs projekten belül a civil szervezetek számára meghirdetett miniprojektről.

2013-04-06

Nagytétény központ

Elkezdődhet Nagytétény központjának komplex rehabilitációja

Augusztus 21-én a Városházán Szabolcs Attila polgármester és Szeivolt István, az Épkar Zrt. ügyvezetője aláírta a kivitelezői szerződést. Az aláírásnál jelen volt Németh Zoltán, kerületünk országgyűlési képviselője és Karsay Ferenc, a költségvetésért felelős alpolgármester is

2013-04-05

Nagytétény központ

Hol tart a "Nagytétény központ komplex rehabilitációja" projekt?

Nehezen és csak hosszadalmas eljárással lehet eleget tenni a számtalan előírásnak. Sokan érdeklődnek, hol tart a kerület legnagyobb építkezése.

2013-04-04

Nagytétény központ

Aláírták a nagytétényi rehabilitációról szóló szerződést

Ünnepélyes keretek között írták alá a Nagytétény Központ Komplex Rehabilitációjáról szóló szerződést. A Promontor TV Németh Zoltán országgyűlési képviselőt kérdezte Nagytétény központ rehabilitációs programjáról.

2013-04-03

Nagytétény központ

Ünnepélyes projektnyitás

Szabolcs Attila, Budafok-Tétény önkormányzatának polgármestere és dr. Lukovich Tamás, a Pro Régió Közép-magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatója támogatási szerződést írtak alá a 2011. augusztus 22-én Nagytétényben, az országzászló terén rendezett projektnyitó ünnepségen.

2013-04-02

Nagytétény központ

Tudatos városfejlesztés Nagytétényben

Budapest XXII. kerülete három városrészből áll: Budafokból, Budatétényből és Nagytétényből. Ez utóbbi a kerület legrégebbi része, számos kulturális emlék otthona.

2013-04-01

Nagytétény központ

Fogadóóra

A Promontor TV május 13-ai műsorában Szabolcs Attila polgármester beszélt többek között Nagytétény központjának komplex rehabilitációjáról.

Találat az oldalak között

Találat a dokumentumok között