keresett cimke:


Találat a programok között
Találat a hírek között

Találat a hírek között (max. 50 találatig)

2017-02-21

Összefogás

Negyven mezőkaszonyi iskolásnak és családjának jutott a budafok-tétényi adományvonalra érkezett támogatásokból és egyéni felajánlásokból

Alapvető élelmiszereket, édességet és ruhaneműt is tartalmaztak azok az egységcsomagok, amelyeket a kaszonyi iskola leginkább rászoruló tanulói kaptak. Zugmann Péter alpolgármester a delegáció vezetőjeként egy új színes nyomtatót is átadott testvértelepülésünk iskolájának.

2017-02-13

Összefogás

Adni és kapni: lábnyiki csángó gyerekek első „rokonlátogatása” kerületünkben

A 16 gyerek, 9 szülő és 2 tanítónő érkezett a lábnyiki Magyar Ház delegációjaként a moldvai Bákó megyei településről, amely az egyik legkeletibb magyarok lakta falu Romániában. Három eseménydús napot töltöttek nálunk, Budafok-Tétényben.

2017-01-31

Összefogás

Ne csak ünnepekkor gondoljunk rájuk! Aki segíteni szeretne a mezőkaszonyi rászoruló gyerekeken, most (is) megteheti.

Budafok-Tétény önkormányzatának delegációja, Zugmann Péter alpolgármester vezetésével február közepén, a helyszínen ad át tartós élelmiszer adománycsomagokat a mezőkaszonyi iskola vezetésének, illetve az iskola leginkább rászoruló diákjainak. A rendkívül hideg, téli időszakban még inkább elkel a segítség, lehetőségeikhez mérten adományozzanak.

2017-01-31

Összefogás

Az önkormányzat is segít az extrém hidegben

„Mindenki fontos!” – Ilyenkor, a nagy hidegben különösen fontos az összefogás: segítsünk a rászorulókon!

2017-01-23

Összefogás

Adománygyűjtés az olaszországi busztragédiában elhunytak családtagjainak

A budafok-tétényi központú Ökumenikus Segélyszervezet az egész országot sokkoló tragédia utáni gyászban lehetőséget szeretne biztosítani mindenkinek, hogy szolidaritását fejezze ki a Verona közelében történt buszbalesetben érintett családokkal.

2017-01-18

Összefogás

Segíteni egész évben

A Campona idén is szeretne segíteni, így a 2017-es programok csaknem mindegyikét úgy tervezik, hogy ahhoz kapcsolódó jótékonysági akcióval is segítsék a Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ munkáját.

2017-01-17

Összefogás

Tüzifát gyűjtünk a kerületben élő nagycsaládos, idős, rászorult embereknek

A Budafok-Tétényi Család-és Gyermekjóléti Központ a rendkívüli hideg miatt, a kerületi vállalkozók önzetlen felajánlását várja

Találat az oldalak között

Találat a dokumentumok között